|
Alopecia BG Neka spodelim opita si tuk!
|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
abc111 новак
|
Posted: Sat Aug 08, 2009 11:52 am Post subject: Препоръчайте добър дерматолог |
|
|
| Препоръчайте добър дерматолог в София,че от прочетеното във форума гледам,че всички дават различни диагнози и нищо не става,препоръчайте някой който е дал точна диагноза и знае за какво става въпрос,защото да тръгна да обикалям няма смисъл ;) |
|
| Back to top |
|
 |
franchesko новак
|
Posted: Sun Aug 16, 2009 10:11 am Post subject: franchesko |
|
|
| С чиста съвест мога да ти препоръчам д-р Цветанова от дерматологията в Токуда! Тя е и много добър Трихолог,ще те диагностицира точно, а не се съмнявам че и лечението ще е много правилно. |
|
| Back to top |
|
 |
Nel новак
|
Posted: Tue Aug 25, 2009 10:59 am Post subject: |
|
|
Аз също бих могла да ти препоръчам лекарите в Кожна клиника - МА , виж този пост, за да не се повтарям http://alopecia.8.forumer.com/viewtopic.php?t=1024
Не забравяй все пак, че тази област на медицината е "тъмна Индия" все още и се правят доста експерименти. |
|
| Back to top |
|
 |
abc111 новак
|
Posted: Mon Oct 19, 2009 4:13 pm Post subject: |
|
|
Кажете при кой да отида,от д-р Гриша Матеев не съм доволен нищо не ми каза,вика предписвам това което ми дават,некви тъпи шампоани,от които ефект НЯМА Д-р Цветанова от токуда е по майчинство,препоръчайте някой добър,защото ще си изпусна косата така  |
|
| Back to top |
|
 |
franchesko новак
|
Posted: Mon Nov 23, 2009 9:15 am Post subject: |
|
|
Po,dlex
Здравей
Не знам дали намери добър дерматолог в тая област и аз със закъснение ти пиша. Цветанова наистина е по майнство,но мога и още един да ти препоръчам,ако вече не си открил и не си почнал лечение. Доктор Карабахчиев от 7-ма поликлиника,преди Централна гара. Човекът също е наясно с проблемите с косата и освен да те прегледа,може и да ти назначи някое изследване,ако счете за необходимо. С други думи не отбива номера само с шампоани. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|