|
Alopecia BG Neka spodelim opita si tuk!
|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Dari новак
|
Posted: Tue Oct 27, 2009 4:34 pm Post subject: |
|
|
| Zdr.Iskam da popitam znaete li ne6to pove4e za prisajdaneto na migli,poneje i az nqmam i mislq 4e samo tova mi ostana kato variant.Pravqt li nqkade z6toto skoro govorih s edin hirurg ot Sofia i poi mi kaza 4e ne izvar6vat takava procedura. A v neta 4etoh 4e prisajdat v Maiami. Ta nqkoi znae li ne6to? Molq pi6ete> |
|
| Back to top |
|
 |
ivelin4eto_74 активен
|
Posted: Wed Oct 28, 2009 7:17 am Post subject: |
|
|
Добре дошла Дари , ако ти е възможно пиши на кирилица...
По въпроса с миглите.... никъде Бг. не присаждат..., до колкото знам и не е възможно...
Аз лично за пръв път от три години имам мигли , пораснаха благодарение на една хранителна добавка ...гъбата Шиитаке.....Ефект след 1месец....Извини ме ,че пиша телеграфно , но ми е развалена клавиат.рата и не излизат б...кви... |
|
| Back to top |
|
 |
Dari новак
|
Posted: Wed Oct 28, 2009 3:15 pm Post subject: |
|
|
E жалко че не присаждат мигли!Аз се поозадачих,защото излизат сайтове,в които пише че е навлезнала и такава новост!Е писали са го през 2007 година!...
Благодаря ти че писа!А мога ли да те попитам тази хранителна добавка откаде мога да си я закупя и как я ползваш? Аз преди години ходих по дерматолози и се мажех с какво ли не,но резултатът беше частичен и временен! Но ако мога бих пробвала тази добавка! Предполагам,че няма да има нужда да трябва да ходя без грим,защото няма как да стане вече!
Също можеш ли да ми обясниш какъв и е точно принципът на действие,тоест засилва ли се окосмяването и по другите части на тялото?  |
|
| Back to top |
|
 |
ivelin4eto_74 активен
|
Posted: Thu Oct 29, 2009 5:06 am Post subject: |
|
|
Дари , по принцип японските гъби в това число и Шийтаке са мощен имуностимулант , действат на целият организъм....Напиши името в Гугъл и ще ти излезе доста инфо..., аз лично започнах да ги пия не заради косата, а заради друг здравословен проблем , който се реши....Забелязах обаче , че на вторият месец ми излизат мигли там където не съм имала от три години , вече си слагам спирала Също и окосмението по тялото ,растат и вежди , но още са слаби и безцветни...косата ми е още като мъх , но аз не го мисля много... Аз лично го купувам от дистрибутори ,но го продават в магазините "Здраве"и в "Лечител" ...
Желая ти оздравяване и спокойствие от вътре... |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|