Alopecia BG Forum Index Alopecia BG
Neka spodelim opita si tuk!

FAQFAQ    SearchSearch    MemberlistMemberlist    UsergroupsUsergroups    fchat fChat  RegisterRegister  
  ProfileProfile    Log in to check your private messages Log in to check your private messages    Log in Log in 

МИГЛИ, но КАК !?!
Goto page Previous  1, 2

Post new topic   Reply to topic    Alopecia BG Forum Index -> Обща дискусия
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Dari
новак

PostPosted: Tue Oct 27, 2009 4:34 pm    Post subject: Reply with quote

Zdr.Iskam da popitam znaete li ne6to pove4e za prisajdaneto na migli,poneje i az nqmam i mislq 4e samo tova mi ostana kato variant.Pravqt li nqkade z6toto skoro govorih s edin hirurg ot Sofia i poi mi kaza 4e ne izvar6vat takava procedura. A v neta 4etoh 4e prisajdat v Maiami. Ta nqkoi znae li ne6to? Molq pi6ete>
Back to top
View user's profile Send private message
ivelin4eto_74
активен

PostPosted: Wed Oct 28, 2009 7:17 am    Post subject: Reply with quote

Добре дошла Дари , ако ти е възможно пиши на кирилица...
По въпроса с миглите.... никъде Бг. не присаждат..., до колкото знам и не е възможно...
Аз лично за пръв път от три години имам мигли , пораснаха благодарение на една хранителна добавка ...гъбата Шиитаке.....Ефект Arrow след 1месец....Извини ме ,че пиша телеграфно , но ми е развалена клавиат.рата и не излизат б...кви...
Back to top
Dari
новак

PostPosted: Wed Oct 28, 2009 3:15 pm    Post subject: Reply with quote

E жалко че не присаждат мигли!Аз се поозадачих,защото излизат сайтове,в които пише че е навлезнала и такава новост!Е писали са го през 2007 година!...
Благодаря ти че писа!А мога ли да те попитам тази хранителна добавка откаде мога да си я закупя и как я ползваш? Very Happy Аз преди години ходих по дерматолози и се мажех с какво ли не,но резултатът беше частичен и временен! Но ако мога бих пробвала тази добавка! Предполагам,че няма да има нужда да трябва да ходя без грим,защото няма как да стане вече! Very Happy
Също можеш ли да ми обясниш какъв и е точно принципът на действие,тоест засилва ли се окосмяването и по другите части на тялото? Rolling Eyes
Back to top
ivelin4eto_74
активен

PostPosted: Thu Oct 29, 2009 5:06 am    Post subject: Reply with quote

Дари , по принцип японските гъби в това число и Шийтаке са мощен имуностимулант , действат на целият организъм....Напиши името в Гугъл и ще ти излезе доста инфо..., аз лично започнах да ги пия не заради косата, а заради друг здравословен проблем , който се реши....Забелязах обаче , че на вторият месец ми излизат мигли там където не съм имала от три години , вече си слагам спирала Very Happy Също и окосмението по тялото ,растат и вежди , но още са слаби и безцветни...косата ми е още като мъх , но аз не го мисля много... Wink Аз лично го купувам от дистрибутори ,но го продават в магазините "Здраве"и в "Лечител" ...
Желая ти оздравяване и спокойствие от вътре...
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Alopecia BG Forum Index -> Обща дискусия All times are GMT
Goto page Previous  1, 2

Page 2 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum