|
Alopecia BG Neka spodelim opita si tuk!
|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
neshtastna приятел

|
Posted: Sat Aug 05, 2006 8:54 am Post subject: Перуката крайна мярка ли е? |
|
|
При положение, че все още имам някаква коса на главата, добре ли ще бъде да нося перука? Имам предвид няма ли особено като е горещо да спарва?
И другото, което ме притеснява... ами ако падне от главата ми в неподходящ момент? Май съм прекалено наплашена от различни филми, ама ...  |
|
| Back to top |
|
 |
pipi новак

|
Posted: Sat Aug 05, 2006 10:12 am Post subject: az |
|
|
Здрасти Нещастна! Аз лично имам няколко перуки, но на главата си имам останало съвсем малко на кичури и ги бръсна. Точно поради това перуката е идеалното решение за мен ако не искам да бия на очи. Честно казано когато съм с перука повечето хора си мислят, че нямам проблем, т.е. че това е моя собствена коса. Купила съм си перуки само от естествен косъм и се грижа доста за тях... правя маски и т.н
А що сеотнася до въпроса ти мисля че зависи от степента на оплешивяване. Ти сама можеш да си прецениш и да пробваш... Иначе наистина спарва през лятото...от това спасение няма! _________________ Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо! |
|
| Back to top |
|
 |
The dreamer Модератор
|
Posted: Mon Apr 23, 2007 9:33 am Post subject: Re: az |
|
|
| Здравей Пипи, доколкото прегледах форума, имам чуството, че ти си единствената като с моя случай. Аз също имам на няколко петна израстнала коса и също ходя с перука. Можеш ли да ми дадеш съвет откъде да си купя хубави перуки, от естествен косъм, които да издържат малко повече врвеме. Тази, която имам в момент е от една година и вече е доста оредяла, един път я попълвах, но вече е много видимо, изтощена е. Спешно ми трябва нова, но искам и да не е фрапиращо различна от тази, която имам в момента. На мен ми се отразява много зле психически всяка промяна, защото е свързано с хиляди въпроси, погледи, обяснения , притеснения... Бих искала да отида някъде и да имам голям избор от перуки - цветове, прически, за да мога да си избера най-подходяща. Ходила съм в МАГАМА и в ДИМА СТИЛ, но се чудех дали има и други места в София, където мога да си намеря хубава коса!? |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|